preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Buje

Login
Tražilica
E-dnevnik

Projekti



Kalendar
« Listopad 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 20. 1. 2017.

Ukupno: 25866
Ovaj mjesec: 2204
Ovaj tjedan: 462
Danas: 13

Košarica namirnica za 1. disciplinu-Priprema menu-a

Konačne ljestvice poretka:

Disciplina 1
Disciplina 2
Disciplina 5

GLAVNE NAMIRNICE – osnovne (zadane)

Modul 1 :  kozice (smrznute)
Modul 2 : buče
Modul 3 : pileći batak i zabatak
Modul 4 : lisnato tijesto (Ledo)

DOPUNSKE NAMIRNICE – dopunske (obvezne)

1. vrhnje za kuhanje,
2. maslac,
3. korjenasto povrće ( mrkva/celer/peršin),
4. batati,
5. šampinjoni svježi,
6. kukuruzna i pšenična krupica,
7. višnje i jabuke,
8. bademi/ lješnjaci,
9. oštro i glatko brašno
10. jaja

 

NAMIRNICE U ZAJEDNIČKOJ KOŠARICI

POVRĆE I VOĆE

1. peršin list obični i kovrčavi
2. svježa rajčica
3. mini rajčice – šeri
4. paprika (babura) svježa crvena/žuta/zelena
5. luk crveni
6. češnjak
7. kupus bijeli i crveni
8. brokula
9. cvjetača
10. tikvice
11. špinat smrznuti
12. zelena salata
13. rikula
14. radić crveni
15. limun
16. naranče
17. grožđice sušene
18. krumpir

OSTALE NAMIRNICE

1. crne i zelene masline
2. krastavci kiseli
3. senf
4. slani inčuni
5. krušne mrvice
6. škrobno brašno (gustin)
7. šećer kristal
8. šećer u prahu
9. vanili šećer
10. prašak za pecivo
11. čokolada za kuhanje
12. kakao u prahu
13. riža I klase
14. jabučni ocat
15. pivo 
16. prošek
17. vino  bijelo
18. brendi
19. kapari
20. ketchup
21. tabasco 

MASNOĆA I MLIJEČNE PRERAĐEVINE

1. ulje suncokret
2. ulje maslinovo
3. maslac
4. mlijeko
5. vrhnje za kuhanje
6. sir parmezan
7. sir svježi
8. sir mozzarela
9. slanina (panceta)

 

ZAČINI I MIRODIJE

1. sol 
2. papar mljeveni (bijeli i crni)
3. papar u zrnu
4. cimet
5. ružmarin svježi
6. origano
7. muškatni oraščić
8. lovorov list
9. crvena paprika (ljuta-slatka)
10. bosiljak
11. curry
12. klinčić
13. menta svježa

 

preskoči na navigaciju