preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Buje

Login
Tražilica
E-dnevnik

Virtualna knjižnica

<a href="https://www.freepik.com/free-photos-vectors/technology">Technology vector created by macrovector - www.freepik.com</a>

Školski e-Rudnik

ProjektiNatjecanje učenika frizera 2014

Međužupanijsko natjecanje učenika frizerske sutuke održat će se u
Gospodarskoj školi Buje 24. veljače 2014.

Sukladno Vremeniku natjecanja, čast nam je i zadovoljstvo pozvati vas na Međužupanijsko - regionalno natjecanje učenika frizera 2014. godine, u kategorijama: ženske dnevne i večernje frizure, muške dnevne frizure i klasičnog šišanja, koje naša Škola organizira u suradnji s ASOO i Upravnim odjelom za obrazovanje, sport i tehničku kulturu Istarske županije.
Natjecanje će se održati 24. veljače 2014. u prostorima Gospodarske škole Istituto professionale u Bujama, Školski brijeg 1.
Nakon izlučnog školskog natjecanja, molimo učenice/ke i njihove mentorice/e da se sukladno Uputama o natjecanju učenika škola u sektoru Osobne, usluge zaštite i druge usluge prijave u VETIS sustav ASOO, kao i Školi – domaćinu regionalnog natjecanja .
Pored discipline, imena i prezimena natjecateljica/a molimo prijavite i disciplinu učenica/ka natjecatelja kako bismo, temeljem prispjelih prijava, mogli imenovati prosudbena povjerenstva.

Preuzimanje dokumentacije:
Poziv
Program rada
Propozicije natjecanja
Pravila natjecanja
Rješenje za imenovanje povjerenstva za natjecanje
preskoči na navigaciju