preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Buje

Login
E-dnevnik

ProjektiKalendar
« Svibanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Dan otvorenih vrata
Autor: Ivančica Sabadin, 10. 4. 2017.

U želji za što boljim informiranjem osmaša osnovnih škola, a u svezi njihova odabira budućeg zanimanja, u Gospodarskoj školi Buje dana 30. ožujka održao se već šestu godinu za redom Dan otvorenih vrata. Sto osamdeset učenika završnih razreda osnovnih škola Marije i Line iz Umaga, „Mate Balota“ iz Buja,  „Rivarella“ iz Novigrada, Milana Šorga iz Oprtlja te učenici Osnovne škole „Tar- Vabriga „ u pratnji svojih razrednika  posjetili su i upoznali školu u kojoj bi mogli nastaviti školovanje.
Mlade je posjetitelje dočekala spremna ekipa profesora i učenika Gospodarske škole Buje, predvođena ravnateljem Milivojem Gospićem, prof.
Budući učenici posjetili su prostore u kojima se odvija teoretska i praktična nastava  te su kroz deset radionica na zanimljiv način upoznati s raznolikom ponudom programa i zanimanjima koje škola nudi. 

Foto album


Gospodarska škola u ogledalu, radionica je u kojoj je  ravnatelj Milivoj Gospić, prof. predstavio Školu i uspjehe učenika. Tamara Sapanjoš, mag. oecc.predstavila  je sa svojim učenicima  zanimanje prodavač i učeničku zadrugu. Elektrotehničare su predstavili  profesori Manuel Žužić i Dalibor Pašić s učenicima. Projektnu radionicu u kojoj su prikazani projekti u kojima je sudjelovala  Gospodarska škola prezentirale su profesorice Iva Juranović i Kristina Rogić sa svojim učenicama.
Instalatere kućnih instalacija predstavili su učenici  sa svojim profesorom Sašom Stikovićem, a budućim automehaničarima zanimanje je predstavljeno u radionici dijagnostika koju je sa svojim učenicima osmislio profesor Zdenko Stjepanović
Zanimanje frizer predstavila je stručna učiteljica Ivana Grgić s učenicima završnog razreda frizera, a uvijek atraktivno zanimanje kozmetičar predstavila je sa svojim učenicama stručna učiteljica Jasmina Baf Radijevac.
Učenici su mogli kušati i delicije koje su im pripremili stručna učiteljica Biba Tenžera Čengija i učenici koji se obrazuju za zanimanje kuhar.
U radionici pod mentorstvom stručne učiteljice Mersih Grgić osmaši su se mogli osvježiti barskim mješavinama koje su pripremili učenici Gospodarske škole, budući konobari.
Učenici i profesori Gospodarske škole Buje nadaju se da su opravdali očekivanja osmaša i žele im dobrodošlicu na predstojeće upise.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju