preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Buje

Login
E-dnevnik

Virtualna knjižnica

<a href="https://www.freepik.com/free-photos-vectors/technology">Technology vector created by macrovector - www.freepik.com</a>

Školski e-Rudnik

ProjektiVijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
PRIOPĆENJE ulazak u školsku zgradu
Autor: Ivančica Sabadin, 8. 9. 2020.

Poštovane učenice, učenici, profesori i nastavnici,

Stručni suradnik – pedagog i ja promatrali smo ulazak u školsku zgradu i primijetili smo kako bi dinamiku ulaza trebalo poboljšati obzirom na male skupine učenika.

U prostorije na drugom katu ulazi se na ulaz kod pedagoga, na početku nastave u 8 sati. Nastavnik koji je u prostoru II. 5 dolazi na ulaz i vodi svoje učenike.

Nakon ulaska zadnjeg učenika dolazi nastavnik, nakon 1 minute, koji ima nastavu u II. 4, i tako redom za učionicu II. 3, II. 2. i II 1.!

U praktikume i učionice na prvom katu ulaze prvo učenici u praktikum I.6, nakon ulaska posljednjeg učenika čeka se 1 minuta i nastavnik koji ima nastavu u učionici I. 5 vodi svoje učenike, i tako redom I. 4., I. 3, I. 2. i I.1.

Učenici koji imaju prvi sat u praktikumu računalstva i praktikumu trgovine, na prvom katu,

prvi ulaze učenici u praktikum I.7, nakon posljednjeg učenika nastavnik koji ima nastavu u I.8 vodi učenike i na kraju nastavnik koji ima nastavu u I.9.

Ulazi u praktikume radionica u prizemlju: ulazi se u praktikum kuharstva i ugostiteljskog posluživanja kroz vrata kuhinje. Prvo ulaze učenici konobari a zatim kuhari.

U praktikum kozmetike ulaze prvo frizeri a zatim kozmetičari.

U praktikum automehatronike ulaze samo automehatroničari i eventualno instalateri kućnih instalacija. 

Kad završi prvi blok od 90 ili 135 minuta pauza je 10 odnosno 15 minuta i učenici se mijenjaju a nastavnici čekaju sljedeće učenike u svojim učionicama u dogovoru sa satničarem i predmetnim nastavnicima.

NAPOMENA: pauza velikog odmora je 20 minuta!

Kolega Dalibor Pašić će ovih dana s kolegom Vinkom Kričkom pokrenuti aplikaciju za raspored u kojoj će učenici i nastavnici na svom mobilnom uređaju moći vidjeti:
raspored sati, u kojoj prostoriji se održava sat i tko su predavači na satu.

Ravnatelj

Milivoj Gospić, prof.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju